Tuotteemme

Korkealaatuisia tuotteita ravintoloille ja suurkeittiöille.

Lue lisää vihanneksista, hedelmistä, säilykkeitä ja muista valikoimistamme:

Vihannekset

Tilaa tarvitsemasi vihannekset ja juurekset ravintolasi tai suurkeittiön tarpeisiin. Meiltä saat kaiken perunoista porkkanoihin ja tomaateista kurkkuihin tuoreinaan kokonaisina tai valmiiksi leikattuina. Vihanneksia on saatavilla joko kotimaisina tai ulkomaisina, pyrimme suosimaan lähialueen viljelijöiden tuotteita. 

Panosta vihannesten korkeaan laatuun ja yrityksemme luotettaviin toimitusaikoihin. Tee tilaus helposti ja nopeasti »

Hedelmät

Maukkaat hedelmät ruoan valmistukseen - tuoreina tai leikattuina! Maukas maku ja juuri sinun tarpeisiisi sopivat toimituserät ovat toimintamme kulmakiviä. Tuotteet pääsevät perille hyväkuntoisina ja kolhiintumattomina. 

Tarjoamme korkealaatuiset tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat. Ota yhteyttä ja tee tilaus ravintolallesi tai suurkeittiöllesi »


Säilykkeet

Toimitamme liha-, kala-, hedelmä- ja muut säilykkeet yrityksesi tarpeisiin. Jokainen tilaus on meille arvokas ja pidämmekin huolen, että tavara pääsee perille hyväkuntoisena. Pidämme huolen sovituista toimitusajoista ja siitä, että tilaamasi tuote on varmasti oikea määrältään ja tyypiltään. 

Ota yhteyttä ja tilaa säilykkeet helposti ja nopeasti »


Pakasteet

Toimitamme pakasteet vihanneksista hedelmiin ja lihasta kalaan. Monipuolinen pakastevalikoima varmistaa, että keittiösi saa tarvitsemansa tuotteet yhden yrityksen alta. 

Suosimme tuotteissamme paikallisuutta ja panostamme elintarvikkeiden korkeaan laatuun. Puhtaat raaka-aineet, huolellinen pakkaaminen ja täsmälliset toimitusajat takaavat asiakastyytyväisyyden. 

Ota yhteyttä ja tee tilaus »

Kuivatuotteet

Riisit, makaronit, mausteet ja muut kuivatuotteet toimituksineen kuuluvat toimenkuvaamme. Valikoimamme on monipuolinen ja toimitusaikamme täsmällisiä. Sen, minkä tilaat, saat varmasti sovittuna aikana. 

Huolehdimme keittiöllesi tarvitsemasi kuivatuotteet, niin pienet kuin suuremmatkin määrät. Teemme yhteistyötä luotettavien elintarvikealan yrittäjien kanssa, ja panostamme korkeaan laatuun jokaisen elintarvikkeen kohdalla.