Tuotteemme

Korkealaatuisia tuotteita ravintoloille ja suurkeittiöille.

Lue lisää vihanneksista, hedelmistä, säilykkeitä ja muista valikoimistamme:

Perunat

Myymme ja toimitamme laadukasta, kotimaista perunaa. Kun tilaat perunatoimituksen meiltä, varmistut tuotteen korkeasta laadusta ja täsmällisistä toimitusajoista. Suosimme lähialueen viljelijöitä ja puhtaita raaka-aineita. 

Saat tuotteet meiltä kauppakunnostettuina toiveidesi mukaan, jolloin peruna on käsitelty mahdollisimman pitkälle myyntikuntoonsa. 

Tee tilaus ottamalla yhteyttä »

Juurekset

Maukkaat juurekset aina porkkanoista punajuuriin! Valitse kotimainen tai ulkomainen vaihtoehto - kotimaisissa juureksissa pyrimme suosimaan lähialueen viljelijöitä ja valmistajia. 

Kun asioit kanssamme, varmistat luotettavan palvelun, sovitut toimitusajat ja tuotteiden korkean laadun. Saat juurekset huolellisesti pakattuina ja hyväkuntoisina perille toimitettuina. 

Tee tilaus jo tänään »

Vihannekset

Tilaa vihannekset kaupallesi tai tukkuliikkeellesi vaivattomasti. Tomaatit, kurkut, paprikat ja muut tuotteet on saatavilla kotimaisina tai ulkomaisina. Tee tilaus, me hoidamme tuotteiden toimituksen ja kauppakäsittelyn tarpeesi mukaan.

Suosimme lähituotettuja vihanneksia. Panostamme tuotteiden laatuun ja asiakastyytyväisyyteen - jokainen toimitus räätälöidäänkin asiakkaan toiveiden mukaan. 

Tilaa vihannekset ottamalla yhteyttä meihin »

Hedelmät

Mehukkaat hedelmät, joissa maut ovat kohdillaan! Toimitamme kaupallesi tilaamasi hedelmät hyväkuntoisina, valmiina myyntiin. Tilaus käy helposti, sillä saat kaikki hedelmät toimituksineen yrityksemme kautta. 

Asioi kanssamme ja varmista käyttöösi joustava palvelu ja luotettavat tavarantoimittajat. 

Ota yhteyttä ja tee tilaus »