Klåvuksen - elintarvikemyyntiä
vuodesta 1969

Klåvus on elintarvikealalla toimiva perheyritys. Toimintaamme kuuluu sekä kotimaisten että ulkomaisten vihannesten ja hedelmien sisäänosto, laadun tarkastaminen ja toimittaminen asiakasyrityksillemme. Toimitamme myös säilykkeet, pakasteet ja kuivatuotteet. Asiakkaitamme ovat suurkeittiöt ja ravintolat sekä kaupat ja tukut. 

Toimintamme juuret ulottuvat vuoteen 1969, jolloin erityisesti helsinkiläiset sisäänostajat kiinnostuivat tilalla viljeltävistä perunoista. 1980-luvulla kysyntä kasvoi merkittävästi luoden meille mahdollisuudet ostaa korkealaatuista perunaa alihankkijoilta. Huolehtimalla tehokkaasti päivittäisistä kontakteista asiakkaisiimme ja toimittajiimme, olemme voineet säilyttää tuotteidemme korkean laadun. Samalla olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme ja samalla koko asiakaskuntaamme.

Jatkuvan tuote- ja tuotantotapakehityksen ansiosta yrityksellämme on tarjolla laaja valikoima ruokaperunaa sekä muita elintarviketuotteita. Tärkeimmät voimavaramme ovat alihankkijamme ja yhteistyökumppanimme, kuten viljelijät, joiden ansiosta pystymme toimittamaan asiakasyrityksillemme korkealuokkaisia elintarvikkeita.